lørdag den 17. november 2012

Til tidernes opstandelse og endens oprindelse vil mennesket forstå og ikke-forstå sit højhellige formål med at eksistere. Det vil aldrig fremstå enkelt og højhelligt at være menneske. Det vil altid virke meget primalt og dyreriget vil fremstå some både en fælle men også som en lavere artsbevidsthed.

Hvordan kommer vi/I videre med at forstå jeres udvikling som mennesker. Det vil ske i to faser og det vil ske vilkårligt for alle mennesker. Forstået på den måde at alle vil have hver deres måde at udvikle sig på, men der vil være en fælles base også, hvorfra alle udvikler sig. Og det vil ALLE gøre. Også de ultra logiske af logikere.

Første fase vil basere sig på at forstå og udøve det væsen som forsmår at leve efter de regler som udspiller sig, når det enkelte individs Ego, altså fornemmelse for Jeg, tør udfordres. Med udfordres menes altså om man tør indse, at det ikke er den eneste måde hvorpå at den menneskelige oplevelse kan udleves. Ego er en illusion. Mange tænkere har udtalt dette. Og forsøgt at udleve dette, men meget få formår at leve i den iboende kamp mellem Ego'et/materialismen/formen og det der også er der - kraften og livet og evigheden. Du skal som menneske ikke nødvendigvis tro, at det er fordi du er forkert, at du ikke har kunne eller haft lyst til at udforske dette felt. Det er nemlig ikke behageligt at skulle arbejde med dette, da det går ind og kompromitterer med hele forståelsen for Selv og det at leve på jorden eller af jorden. Læs Ekchart Tolle. Han forklarer det fint for det vestlige menneske.

Næste fase er selve udførelsen. Selve det at skabe form og handling på væren i dette felt af kraft, som ikke er blevet udforsket af det menige menneske i så vid udstrækning, som det vil opleves nu. Dette vil ikke ske uden en indre "kamp". Der vil være forsvar mod noget, der vil udradikere den du troede at du var: alle de kulturelle regler, historie osv. Som udgangspunkt vil livet ikke blive lettere af den grund. Lykken er ikke at finde i denne væren i kraften, men det vil opleves som en mere Hel livsoplevelse. En mere rig livsoplevelse. En mere rummelig livsoplevelse. En oplevelse hvor det føles som om, at det at være menneske er sjovere. Der opleves og findes idéer som aldrig før i dette rum.

Mennesket skal dog først tro på, at det er der før det kan ske. Ikke mange tror på dette. Ikke mange ved at det eksisterer. Få oplever det som en sprække af en længsel efter noget. Noget de ikke kan sætte ord på. En stille hvisken.

Giv agt. Giv plads. Turde tro på tro som en sandhed i dig. Turde lege med ideen.

Her er en enkel øvelse for at komme i gang:

- Sæt dig i en position hvor du kan sidde længe ca. 20 min (sæt uret)
- Luk øjnene, tag dybe indåndinger indtil du føler kroppen slapper af (du har måske andre metoder, så gør det)
- Forestil dig nu et Altet i det mørke du oplever med dine øjne lukket. Et alt forstået på den måde, at det går ud over din fantasi, udover din evne til at lege, ud over din evne til at fatte, ud i en tilstand hvor energien er så skabende og legesyg, at du ikke kan slippe følelsen af glæde og skaber trang. Det er helt fint, at du ikke ved, om du føler det rigtige. Det er også okay, hvis du ikke føler de følelser. Det vigtigste er, at du begynder at lege med tanken om, at det eksisterer.
- Når uret ringer kommer du langsomt tilbage til kroppen, mærker den, elsker den, og siger tak til den.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar