fredag den 22. juni 2012

Livet I Jer som kvinder

Anna Katarina her. Jeg vil ikke erstatte Sara, men i det der rører sig i dig Anita lige nu, vi jeg bedre kunne assistere i at besvare dine spørgsmål på en måde, der vil få større vibrationsmæssig indflydelse og forståelse for dig og dine læsere. Så derfor træder jeg til i dette tilfælde.

Jeg vil starte med at fortælle historien om det forliste ægteskab. Det var manden og konen, der en dag sad og kiggede på hinanden og forstod, at de ikke længere kunne finde ind til kærligheden i dem selv sammen. De går hver til sit, bliver forelsket i et andet menneske og historien gentager sig. Hvorefter de spørger sig selv: hvorfor kan jeg ikke elske den samme hele livet? Kærlighed er vel kærlighed.

Ja dette er en fortælling som alle kan forholde sig til, og det er her vigtigt at forstå, at når mand møder kvinde, så er det til dels for tryghed til dels for at avle. Det er et biologisk ur som starter. Her skal det siges, at man ikke som menneske helt er klar over, at det er dette, der styrer dets handlinger. Det er som sagt kun fordi disse to behov skal stilles for begge mennesker.

Både man og kvinde er programmeret til at søge tryghed og een at forplante sig med. Det er naturen i mennesket. Så kommer der myten om sjælevennen eller soulmaten. Det er et ord som på dansk er svært oversat, men hvorom alting er, så er det her vigtigt at forstå, at I som mennesker ikke er skabt til sjælevenskaber. Det er et romantisk opfundet begreb, som igen historisk set er skabt ud fra tryghed og biologiske behov. Så er der religionerne, men dem går vi ikke ind på her.

Som kvinde er det vigtigt at forstå, at I kun ønsker at forplante jer. I ønsker af biologiske årsager at forplante jer. Det er ikke, fordi I som menneskelig  oplevelse har behov for at forplante jer, det er blot en biologisk impuls,  I kan vælge at imødekomme lige så vel, som at I vælger at spise eller tisse. Så alt det her med at uret tikker og så videre, det er sandt.

Det er sandt, at du kan vælge at blive gravid og føde et barn og opleve kærlighed i den oplevelse, men det er kun en oplevelse. Intet andet. Det er en oplevelse på lige fod med andre oplevelse. I kan blive gravide og skabe børn, men I kan også lade være. I vil ikke få en dårligere oplevelse af det at være kvinde af den årsag. Oplevelsen af at være kvinde uden børn, vil kun blive forfærdelig uden børn, hvis I tror på, at lykken ligger i at få børn. AT det er nødvendigt for at give livet mening.

Livet giver ikke mening for kvinden ved at få et barn. Det gør livet. Livet i jer som kvinder giver mening. Giv fødsel til livet inde i jer som kvinder. Vær den energi I er. Det giver mening. Forstærk jer i jeres kvindelighed ved at forstå, at kvinder gemmer på visdom i deres krop, som går ud over at kunne blive gravid, være gravid og føde et sundt barn. Der er flere hemmeligheder og mirakler gemt i den kvindelige krop, som I vil finde ud af går ud over det at skabe liv.

Kvinder er fantastiske i deres energimæssige sammensætning. Dette fordi kvinden går rundt med gåden til alt liv. I har livets opstandelse i jer. I kan sammensætte jordens remedier og sammensætte dem på sådan en måde, som kan få jorden til at udvikle sig i nye retninger. Dette ved at I energetisk kan flytte fra bevidsthedsniveau til bevidsthedsniveau, I skal blot turde. I skal blot turde lægge de sociale og historiske begrænsninger fra jer og opdage...turde opdage...turde tro på...turde agere på...turde være al den magi, som I har evnen til med alkymi at skabe. Ikke blot nyt live men ny alkymi. Nye kemiske formler. Nye interaktionsmuligheder på nye alkymistiske bevidsthedslag. Dette er kvinden i stand til at skabe. Dette er kvinden ene om at kunne skabe, men meget få kvinder har turde gå denne retning.

Førhen blev kvinden fordømt og jagtet for at træde ind i disse bevidsthedsmæssige dimensioner, men ikke mere. Jorden og menneskeheden er bevidsthedsmæssigt i sær i vesten klar til at tage imod læring og udforskning af dette område, men der skal være nogen til at gå forrest. Der skal være kvindelige pionerer, der skal stå forrest og turde blive guidet af deres i boende hemmeligheder. Og starten er begyndt. Kvinder rundt omkring på jorden vågner op til denne sandhed. Og den har du i dig. Vågn op til den. Vær den. Tro på den. Du er det. Lige nu er det meget abstrakt, men du er villig og moden til at åbne op for dette, og hvis du beder om det, får du guidening. Det er alt jeg kan sige lige nu.

Vær hilset for det I er; lysende væsener i en menneskelig krop.

Salvet er I alle.

Anna Katarina.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar