lørdag den 24. november 2012

Seksualiteten i mennesket

Som udgangspunkt så har mennesket aldrig haft en seksualitet. Mennesket har et energiflow. det energiflow er fyldt med modsatrettet impulser. Det er de modsatrettede men også ensrettede energistrømninger, som mennesket skal identificere som værende dets virkelige væsen. Undersøgelsen af disse energien er formålstjenesteligt med at kunne være i kroppen og med at forstå sin opførsel.

Hvordan lærer I at læse disse energier?

Jo først og fremmest så handler det om at påtage og acceptere, at I er energistrømninger. At det er det, der udgør jeres væsen. Når accepten af det, er på plads, vil det næste skridt fornemmes bedre.

Næste skridt er at være i flowet. Mærke dets modsat rettethed men også dets ensrettethed. Mærke efter hvornår du kan genkende en energi og hvordan du manifesterer den. Nogen gange bliver måden hvorpå i manifesterer energien nemlig filtreret af følelsernes, beslutningernes og holdningernes magt i dit underbevidste. Dette bevirker at du ofte dermed ikke vil følge din impuls fra energiflowet ud, fordi du bliver bremset af disse følelser, som enten definerer energien som værende forkert, skamfuld eller pinlig.

Menneskets seksualitet - eller energien som mennesket har defineret med benævnelsen seksualitet - har aldrig kun handlet om sex og forplantning. Energien som mennesket har proppet i denne kasse, er meget mere end blot forplantnings lysten. Det handler om livet. Det handler om udforskning af energien. Det handler om at forstå, at intet i mennesket forbliver det samme. Mennesket er i konstant udvikling. Derfor er det forkert af mennesket at have givet seksualiteten eller den energi, der forklares med dette begreb en fast benævnelse.

Mennesket - du - bør begynde at forstå og lægge mærke til de energier der er i kroppen, og især dem der har med lyst og nydelse at gøre.

De energier som giver dig lyst til lyst og nydelse er en fejring af kærligheden og livet i dig. Det er en sansning af det, som mærkes i kroppen som velbehag og nydelse. Denne energi er vigtig. I sær for kvinder men i høj grad også i mænd. det er vigtigt at kultivere og flyde med, når denne energi manifesterer sig i din krop. Når du kan mærke, at du hygger dig eller har behov for at være i kontakt med din krop - pleje din krop med varme bade, varme tæpper og en følelse af at ville passe på den (fordi du mærke at det også nærer din sjæl og dit sind), så skal du følge den energi og manifestere den med handlinger. Det er energi der vil opleves, og er en mekanisme, som er med til at minde os om livets tryghed i kroppen.

Du er som menneske, et væsen som udvikler sig hele tiden. Derfor udvikler dine seksuelle impulser sig også. I høj grad kan det siges, at man ikke ønsker at I skal gå rundt og udøve S&M på hinanden. Det er en stærkt følelsesladt sammenspil. Det bygger på mange følelsesmæssige filtre. Omend det er vigtigt at give energien frit spil til at opleve det, da der er en mening med det.

Tilbage til energien. Energien som giver mennesket lyst til at undersøge og handle på sine drifter, som I kalder det.

Drifterne er meget forbundet til jeres forplantnings genetik.

Nydelsen og følelsen af lyst til at være forbundet med noget højere er energien. Det er derfor vigtigt at finde ud af hvornår det er det ene eller det andet i dig.

Hvorfor føles det som sandt og fyldigt og berigende at følge energien, og hvornår føles det tamt og hult og tomt?

Energien omkring det seksuelle eller energien omkring at føle et behov for at være forbundet er vigtig. den er vigtigt, fordi den er et bevis på, at I ønsker at tage kontakt til universet I Jer. I anerkender at noget I jer vil gerne tage kontakt til en energifornemmelse i kroppen som går ud over den eller hverdagsagtige forståelse for eksistens i kroppen.

Ved at følge den seksuelle energi eller nydelsesenergien anerkender I bevidst og ofte meget ubevidst, at I har behov for at blive forbundet med livsenergien/ universet i Jer. Det er vigtigt at gøre dette, da det vil hjælpe jer med at følge med i din udvikling, der er i jeres livsenergi.I vil begynde at få flere svar på jeres spørgsmål om jeres eksistens og lignenden.

Så alt i alt: når du fornemmer et behov for at få stillet dit seksuelle behov for nydelse, så vid at det er mere end blot behovet for udløsning. Det er en tapping into universet. Det er en måde kroppens energi siger til dig, at nu er det tid til at undersøge universet og livet i dig. Dette via stimulans af kroppen. Stimulansen af forskellige områder af kroppen, er forbundet til chakra, som derfor betyder, at du når du stimulerer et sted på din krop, stimulerer og undersøger et chakra. Chakra er forbundet med energiflowet. Energiflowet og undersøgelsen af dette, er det der er dit sande drive for at stimulere dig selv. Alt andet er blot biologi, følelser og historisk betinget forståelse og stigmatisering af det frie individ, der giver utryg for kosmos i sit indre.

God undersøgelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar